Deen Connections

October 17, 2011

Jom Operate Buku =)

Assalamualaikum dear viewers..
Allow me to ask you one question? Are books, your cup of tea? Hands up, hands up....
Wow, if yes, then congratulations.... saya baru je nak berjinak-jinak dalam operate buku... Huhu.
I.Allah, kalu ada kelapangan, teringin gak nak buat bedah buku... Alhamdulillah, sekarang ni, cuba praktikkan dgn usrah-mate... Buku pertama yang dibedah ialah "Peranan Muslimat Di Medan Amal Islami", penulisan Al-Syeikh Dr. Faisal Mawlawi. Ni cover depanny..


Murah sangat2, cuma RM5, terbitan Jundi Resources. I got my own copy directly from ustaz Riduan Mohammad Nor. Beli banyak2, ustaz bagi RM2 seunit. Syukran ustaz. Ustaz memang nak galakkan kita baca buku. Memang ramai yang beli, cuma xtahu la lepas beli tu, apa next action. Tkt2, sekadar menambah koleksi kat mini library kat rumah. Buku beli banyak dah, cuma nak baca tu, hmmmm.. Mdh-mdhn tersemai kecintaan pada ilmu dalam diri kita melalui habit membaca ni. I.Allah, next post saya akan buat sedikit review tntg buku ni. Moga-moga, golongan muslimat tidak ketinggalan utk dapatkan buku ni. Blh la sahabat-sahabat bagi komen dan pandangan. Till then...

hadiah konvokesyen buat kakngah... 
Congratulations sis for being the top student!!!

Be sure to visit my sister's blogs:

Let's read

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...